Tävling igen! :D

Hej, nu är jag med i en tävling igen på http://www.onceagaiiin.blogg.se/!



Tryck HÄR för att komma direkt till tävlingen!


Ciao! ♥

Hiss/Diss?

Hej! Jag hade tänkt att hissa dessa saker!




Och dessutom denna grimma!
 



Jag tycker att täcket är väldigt snyggt! Sen måste man ju iof ha en häst/ponny som passar i det, men jag skulle inte tacka nej till det färgglada täcket! ;)

Grimman gillar jag också skarpt. Finns i många olika färger!

Så vad tycker ni hiss eller diss? :)

Ciao! ♥


Sjuk..

Hejhej, och förlåt för den riktigt dåliga uppdateringen här på bloggen.. Jag har lixom typ vart helt tom i huvudet bokstavligt talat, och just nu är jag faktiskt sjuk.. Jag började på att bli lite förkyld när jag kom hem, och det har bara blivit värre, så nu har jag t.o.m feber.. Ja, det är sånt som händer ibland, och nu sitter jag och käkar Ben & Jerry glaaaass! muuuuuuuuuuuuuuums! :D

Igår så red jag iallafall för första gången på två veckor ungefär! :) Det var riktigt härligt faktiskt, vi red uuut, jag red på Tarzan ;) Haha, han är sååå söt, plutten! ♥



Det gick ganska bra iallafall, först skrittade vi på vägkanten upp till skogbyrundan, sen så travade vi en bit, sen så kom vi till galoppsträckan, oj, då satte alla fart, haha! Jag red med Fanny på Rumpan, stor häst, Emilia på Ullis, stor häst, Philippa på Reach, stor häst, och så lilla jaag på Tarzan! Thihi mini pånin! Så söt, alla galopperar ju mkt fortare än han, så han gav allt vad han kunde för att komma ikapp! :') gulle! ♥ Sen så red vi i ridhuset igen iallafall och då så tränade vi på öka och minska galoppen, över bommar på långsidan. I början var han ganska jobbig och bara sprang för han trodde fortfarande att dem andra skulle sticka, haha! Men jag red på 10 galoppsprång mellan bommarna, sen skulle vi minska och då blev det 9, haha han är så stressad plutten, aja, men sen i slutet så var han riktigt duktig för att vara B-ponny, och att det bara är knattar som rider på han, men han lossnade faktiskt lite i slutet och orkade nästan hålla galoppen när jag kortade honom, så mycket som han orkade! Sen skrittade jag av han för hand, för han var så trött, skönare för honom än att släpa runt på mig.



Ciao! ♥

Ponnyakuten! :D

Hejhej, sorry för dålig uppdatering :/ Har typ inte haft tid... Idag var jag på hoppträning med Emma! :D Kolla in hennes blogg för jag antar att hon lägger upp bilder ifråån träningen :)
Nu ska jag kolla på ponnyakuten! :D
Här är deltagarna.
Ciaao! ♥

tävling!

Hej jag är med i en tävling på www.onceagaiin.blogg.se! :)
hoppas kan man alltid göra! ;D
Ciao! ♥

Hos den bästastee :)

Hejsaaaaaaan 
Nu är jag hoos Emma! Gud vad jag har saaaaaaaaaaaaaaknat henne! Kom iallafall nyss hit så vi har inte hunnit göra så mycket! :P Men nu så ska vi väl göra något annat än att sitta vid datorn, haha!
Men det var en lång resa hem igår.. Fast helt okej, jag sov ingenting faktiskt.. Men vi åkte på dagtid, så. Den här gången var det iallafall mycket bättre mat än vad det var på ditvägen. 
Men nu ska jag vara lite social 
sötaste! ♥
Ciao! ♥

Hem ljuva hem,

Hej hej :) NU, äntligen är jag hemma igen. Eller vad ska man säga? Det har ju självklart varit fantastiskt i Thailand. Men nu känner man sig exakt som hemma. Hem ljuuuva hem. :)
Men på onsdag ska jag ju rida igen, känns lite konstigt faktiskt, jag har ju inte ridit på 2 veckor.. Men iallafall så får man ju hoppas på det bästa. Ellerhur? :)
Då ska jag rida Freddy :) älskar dig gubben, min lilla pååni, han är för söt bara :'D ♥
inte bra bild alls.. menmen. ♥
Jag var bara tvungen kolla på den här lilla minipånin. Alltså seriöst, man smääääälter ju :o Han heter Pass ♥
Bilden av Pass, är tagen av Joanna, på www.capint.blogg.se. Kolla in :)
Nu ska jag återgå ned till soffan och kolla på tv, vilket ja inte har gjort på evigheter. ;o
Och imorgon ska jag till Emma :D ♥ jag älskar dig.

Ciao! ♥

Dålig uppdatering.

Hejsan

Jag har just nu riktigt dålig uppdatering :/ Mycket för att vi badar ju och är ute på stranden på dagarna och på kvällarna går vi ut och äter, sen kommer vi hem rätt så sent.. Då tar min syster datorn. Men jag kommer skriva mkt mer när jag väl är hemma. Imorgon kommer jag iaf skriva på kvällen.

Ciao! ♥

Gårdagen.

Hejhej på er! :)

Jag skrev ingenting igår för att jag var typ jättetrött.. Vi kom hem halv elva tror jag. ;)
Vi åt i alla fall på en resturang som heter Buffalo Steak House, en svensk resturang! :) Jag har faktiskt märkt att det finns jävligt många svenska resturanger här. Eller det är svenskar som äger resturangen. Haha, varje "svensk" resturang vi har ätit på har ägaren vart där, och dem är alltid typ jättestressade.. Haha men det är ju inte så konstigt. ;)
Men det var iallafall riktigt god mat där. :) Men jag tänkte säga att i sommar så ska Emma följa med till öland! :D och så ska vi gå på ridläger tillsammans, på Karlshem! :D Gud vad roligt vi ska ha! :D

Nu ska jag gå och njuta av den sista dagen i Thailand! ;)


när jag var liten och tävlade Freddy, tror att det var 2 år sen! :) finaste pånin där! ♥

Ciao! ♥

God natt!

Ska sova så skriver imorgon!


Ciao! ♥

Header / Design

Hejsan Hejsan

Jag vaknade ovanligt tidigt idag :/ lite seeg, klockan är ju fortfarande bara 7 :o

Men iallafall, så har min syster fixat upp headern. Förut så la jag ju upp en som Joanna Backelin, (klicka) hade gjort, men när min syrra skulle lägga upp den så gick det inte :/ Så ni ser ju att det står tillfälligt! Men det ska vi kolla på nogare när jag kommer hem till Sverige igen!

Mina HISS, och DISS bilder :

-


Dem är något olika. Men ni får gärna skicka in nya om ni vill!

Ciao! ♥



LONGTAILBÅT

Hejhej  

Har vaknat för ett tag sen och käkat frukost!  Jag har typ kollat på Scooby Doo med min lillebror också! Ibland måste man väl få kolla på barnpogram? Haha!  Nej men idag, tror jag att vi ska åka longtailbåt! Jag antar det.. För om TRE DAGAR ÅKER JAG HEM!!! :( :) Det är faktiskt både jättetråkigt att komma hem till kylan.. Just nu fick jag höra att det skulle bli typ 11 plus eller nåt men det är ändå kallt! Haha  och det braa är att jag får träffa alla kompisar ;D speciellt emmapemma!!  Fast jag saknar er alla!! ♥

Men som sagt, ingen aning om vad vi ska göra än. Vi hörs ikväll då!


Jag har upptäckt ett problem :( .. Det går inte att ladda upp nya bilder, just nu.. Jag är ju Thailand och det måste vara någonting sådant.. Men jag laddar upp alla bilder när jag kommer hem till Sverige igen. :) Ni får ju iallafall se bilderna! ;)




Ciao! ♥



HEJ.

Hejsan, hejsan påer!

Nu har vi vart och käkat middag. Tidigare idag, så vid ungefär 8 tiden, så gick jag och min pappa, och käkade frukost, då kom min lillebror upp, men när han skulle gå ned igen, så typ snubblade han och rullade ned ifrån trappan :/ andfakt är det en stentrappa.. :/ Man kan ju säga att man har en ganska klumpig lillebror.. Först river han upp näsan i poolen sen så skrapar han i hälen i poolen och nu ramlar han i trappan.. ajaj, plus att han skriker när mamma smörjer in honom med gelly, för att såren ska läka.. hmmmm.

Men nu ska vi inte prata om det!

Efter jag hade ätit frukost, tog jag ett dopp i poolen. Men sen så gick alla ner på stranden, och jisses vad stora vågor det var däära!  Gud vad roligt det var! Och jag typ spolades med vågerna typ hela tiden! Haha! xD Jag kan ju faktiskt ladda upp några av bilderna på mig,  Ja, men iaf så kom mormor och morfar senare, då hjälpte mormor mig med mina läxor! Gjorde väl 3 - 4 sidor vad jag minns. Sedan badade jag i poolen ett bra tag, för att det fullkomligt spöregnade! Haha,  men pappa och Oscar hängde på också! Riktigt roligt, faktiskt. Sen så skulle vi käka på resturangen bredvid hotellet till lunch, men det var smockfullt, så där fanns det ingen plats.. Nejnej. Men då gick jag och mamma och köpte mat på en resturang och tog med oss hem till hotellet så dem andra kunde äta också! Sen så badade vi lite till, och sen så duschade alla och gjorde sig iordning inför middagen! Då tog vi en tuktuk till mormor och morfar, och så käkade vi på en svensk resturang, med svensk menu! Och när jag bestellde min lasagne så typ hörde dem inte det eller ngt, så alla hade ätit färdigt, när min mat inte ens hade kommit.. Men den kom tillslut iallafall och då fick vi en gratis cola på "köpet"

Sedan så shoppade vi lite och lägger upp det senare! ;D


CPDATOR.. funkar inte att ladda upp nya bilder, som ni kanske märker så strular det ibland.. :s


Men en gammal funkar alltid, även om det inte är så roligt.



Ciao! ♥

BILDER!


Hejsanhejsan!

Jag har en fråga till er, tycker ni att jag skriver för mycket? Jag kanske borde lägga upp mera bilder? Men iallafall så lägger jag upp bilder nu, ifrån när vi var på "elephant trecking"



Här är bilder på, Angela, pappa och Oscar, å deras elefant!






Nu kommer en bild på mig, och min lillebror när vi matar en elefant dära, jag kan inte lägga upp så mycket mer bilder nu.. Det tar typ 5 min att ladda upp en bild, men jag lovar att göra det när jag har mera tid!





Ciao! ♥




DÅLIG UPDATE....

Hejhej äntligen!

Jätteförlåt, för att jag inte har skrivit.. :/ Alltså, jag har inte haft tid alls. Om jag ska vara helt ärlig, så faktiskt. Jag har ju faktiskt semester, så det blir lite svårt, när man ska vara med familjen också, det är ju en orsak till att vi är här. Man får inte glömma bort sin familj.. ;s Aja, men nu skriver jag iaf, medans min syrra duschar, och jag väntar på att jag ska få duscha, innan vi ska ut och äta middag!  Nu kan jag skriva om vad vi gjorde igårkväll:  Pappas kompis, Jonas, är här, så han hängde på när vi skulle ut och käka. Vi visste först inte vart vi skulle gå, men vi kollade på lite resturanger som vi gick förbi, men vi gick aldrig in på någon, sedan så sa pappa, men vi kan väl äta på Karlssons? Det tyckte alla lät bra, så det blev det! Och gissa vad? Det var en svensk resturang! Fast det kanske ni hör på namnet!  Iallafall så, det var apgood mat där!! Fast, det är lite dyrare än på andra ställen.. Men inga problem med det! Alla var ju nöjda, det är ju huvudsaken!  Men sen så när vi hade ätit, så gick vi hem, eller vi tog en tuktuk hem! När vi var framme vid hotellet, så var det en grop som han körde i så min lillebror slog i huvudet, och började ju självklart att gråta.. Och tuktuk chauffören skulle ha 200 Bath för turen, men eftersom Oscar slog i huvudet, så fick vi rabatt, så vi behövde bara betala 150 Bath. Haha!  

Sedan när vi kom hem, som jag skrev i inlägget dära, gick min storasyster och jag tillbaka och shoppade!
Då köpte jag en plånbok! Kan lägga upp en bild på den senare!

Kan lägga upp bilder från ikväll och igårkväll ikväll, hoppas jag. Annars blir det imorgonbitti!


Blir ingen bild nu,... :( det funkar inte fr datan cpar .. ;s


Ciao! ♥

IMORGON

Hej hej , jag skriver imorgon fr jag hinner inte nu......

Ciao! ♥

SHOPPING! :D

Heejsan!  
Jag hinner klämma in ett inlägg här nu, men det blir inte långt. För nu ska jag iväg med Angie och shoppa!   Niice va?! Jag skriver om vad jag har gjort senare för nu måste jag dra!




Ciao! ♥

SNÄLL PONNY..

Haha garvar ihjäl... Asså dem borde få lite diciplin på ponnyn. Den där feta ponnyn som rider före och ska hoppa.. Asså HAHA.! ;D





Och nu är han snäll! ;D 





Haha


Ciao! ♥

ELEFANT!

Tjenaretjenare!  

Som jag skrev innan trodde jag att det skulle bli en lugn dag hemma idag.. Men icke, jag hade precis hoppat i poolen för att jag var så vaarm, och då kommer mamma och säger: Ellen gå och klä på dig snabbt vi ska på elefantridning, eller vad man nu säger x) .. Jaha, lixom så åkte vi dit, och jag tycker faktiskt lite synd om elfanterna.. Menmen lite kul var det väl iaf! Fast ganska skumpigt, och min syrra fick sitta på elefantens huvud!!  Haha!
När vi kom hem såå var jag jättevaarm självklart.... Menmen hoppa i poolen och svalka sig var ju lite medelmåttigt, haha, det är ju inte direkt kallt i poolen.. Haha, men sen så åt jag lunch iallafall och badade lite till med min lillebror!  

Nu så ska jag fixa det sista med plugget, så hörs vi ikväll!



Ciao! ♥

EDWARD GAL

Kolla på den här videon ( disssa språket ) haha:) Men han är så jävla duktig på den där hästen asså!





:)


Ciao! ♥

GOD MORGON!

Hejhej och god morgon påer!  

Jag är ganska trött idag faktiskt. Har inte sovit bra alls inatt, fick sova i min syrras säng :/ Bredvid AC:n .. Tänk på det, gör inte det i fortsättningen! Haha.  Jag har nyss ätit frukost, och jag tror att det blir en sån där dag när vi är på hotellet, vid poolen eller vid stranden, det kan vi ju välja själva!  


Snaart så lägger jag upp lite bilder, så vi hörs snaart!  


Ciao! ♥


TREVLIGT.

Tjenaretjenare!  

Nu har jag varit ute och käkat mat, och jag åt Wiener Snitzel (vet inte hur det stavas) !  Gottgott!

Sedan så drog vi oss mot alla butiker och sånt, marknader är det ju iof. Först så köpte vi thaipankakor!
Det heter egentligen Banana Pancake fast utan banan! Bara med kondencerad mjölk uppepå!   Sen iaf så gick vi på marknaden och kollade, jag köpte faktiskt ingenting idag för att jag har ju köpt ganska mycket innan redan! Haha!  Men efter det så gick pappa, på någon slags fiskgrejemoj. Då sitter man i ett aqvarium med en fisksort som heter Garraruffa. Haha, det ser så jävla äckligt ut.. Mamma kanske ska skaffa såna på sin salong, pappa jobbar ju med fiskar! Vilket sammanträffande! Haha.  

Sedan så gick vi hem igen. Och då såg jag en jävla massa råttor fyyfaan säger jag bara...

Lägger upp bilder sen!

Ciao! ♥

GRENADE BRUNO MARS

Tycker faktiskt lite synd om honom.. Usch! :(

Bruno Mars. Grenade.

http://www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs 

Vet inte hur man lägger upp filmen, så man ser den :s
Någoon som kan?  

Ciao! ♥


DUSCHAT OCH MIDDAG.

Tjeenare coolingar!  

Nu har jag precis duschat och snart så ska vi ut och äta middag! Så nu har jag lite bråttom för att jag måste klä på mig och smörja in mig!  Ganska bra att ha kläder på sig när man ska ut och äta va? Haha!  Nej nu måste slöfåcken hära rappa på lite! Ha det bäst nu då!  


Ciao! ♥


FRÅGA PÅ BARA!




Frågestund fram till imorgon kl 10.30! Så fråga på nu bara (även fast det INTE ÄR MÅNGA som kollar men iaf kulkul endå!)

EMMA HANSSON

Hejsan Svejsan!  

Tänkte bara säga att Emma Hansson är bäst i hela världen! :D ♥



Emma (till höger) och hennes syster Fanny till vänster! Visst är dem lika?!


Ciao! ♥

HEADER

Hejsan Svejsan! igen..  

Jag ska bara säga att nu har Joanna Backelin på http://capint.blogg.se/ fixat en header till mig! Tack ♥

Såhär ser den ut!




Ciao! ♥


BILDER.

Hejsan Svejsan påer!  

Tänkte bara säga att, som ni kanske redan vet så är jag ju i Thailand..  Och jag kommer ju mest skriva om hästar på den här bloggen. Men just nu så är jag inte så mycket runt om hästar så än så länge blir det bara bilder här ifrån Thailand.  


Ciao! ♥


VARMT...

Nej nu har jag suttit här framför datan alltför länge.. ;/ Jag tror att jag måste gå ut och sola lite så jag blir lite brun!  Inte kan man komma hem vit inte.. Nejnej.
Sen har jag ju läxorna också, vafan då.. Aja nu drar jag ut och solar och badar så får ni ha det bäst!




Ciao! ♥

TÄVLING!

Hej hej!
Jag är med i en tävling på http://capint.blogg.se/! Värt att kolla in! Bra blogg om du gillar hästar!



http://capint.blogg.se/

Ciao! ♥

BLOGLOVIN.

Hejsan!
Om ni vill så uppskattar jag att ni följer denna blogg via bloglovin!
Här är länken!

http://bloglovin.com/

Ciao! ♥

NEW NEWS!

Hejsan!  

Jag startar faktiskt en ny blogg nu. Jag har aldrig vart en sån tjej riktigt, för jag kommer aldrig på vad jag ska skriva x) Men nu ska jag försöka iaf!  

Det får börja med ikväll faktiskt. Just nu är jag i Thailand och jag har tillgång till dator hela tiden då vi har med oss våran egna dator, och har gratis internet på hotellet!  Det är riktigt nice det!

Vi hörs ikväll då!


Känner mig jävligt heet! xD


Ciao ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0