NY BLOGG:

BLOGGEN HITTAR NI:

HÄRA!
Puss!

Byte av blogg.

Hej, jag har bestämt mig, lite sådär bara, jag byter till soclog.se istället, det är mycket lättare osv.. Men denna blogg finns kvar, här lägger jag upp inläggen när det gäller tävlingar, så det blir tävlingar här. ;)


Den bloggen som jag kommer skriva regelbundet på hittar ni >> HÄR << ! :)



Puss!

Plugga..

Hej! :) Jaa, nu ska jag plugga :/ Seeegt asså! Men nån gång måste det göras, och nu när jag ändå är hemma och inte har någonting att göra, varför inte? :) Jag skulle ha gjort mitt SO-prov idag, men eftersom jag är hemma går det ju inte? Så det får bli på torsdag när jag har SO nästa gång, och nu ska jag f*n plugga gärnet, våra SO-prov är inte roliga kan jag säga. Jag tycker dem är så svåra, det är typ 10 frågor i 1 fråga. :o Och plus att man måste typ skriva förklara  och berätta en hel sida osv, osv.. Men kan man, klarar man det säkert galant, vilket jag inte har vart så bra på, men nu ska det bli ändring på det! ;) Jag skriver mera ikväll så höres vi! ;)
sööööööötaste!! ♥
Puss!

Tävling igen! :)

Hej nu är jag med i en tävling igen, jag har aldrig tur på såna hära tävlingar, haha, men det är bara ta nya tag och hoppas på det bäsa nästa gång ju! :)
Vinnaren väljer färg, storlek och med eller utan swarovski kristaller på rosetten.
HÄR hittar ni tävlingen om NI också vill vara med! ;)

Puss!

Jag = KLANTIG!

j! Jag säger bara såhära, jag är klantig, klantig och klantig. Hur kan man glömma kameran hos Emma? Och bara för det så har jag ju självklart inga bilder att lägga upp ifrån uteritten! :(
Men idag så har jag iallafall ridigt ganska mkt, lite sisådär typ, först red jag Nynna :) Plutten hon e så sööt, men hon har blivit ganska hård i munnen jag vet inte varför? Jobbigt, men ja inte min häst så.. I början av ridpasset iallafall så gick det inte så bra, hon var lite springig och bara ville typ inte jobba, men i slutet gick det bättre, när vi hade gjort lite framdelsvändningar och ridigt lite serpentiner så böjde hon sig mera och lyssnade bättre och började söka sig mera nedåt. Sen när vi ökade och minskade volterna så var hon ganska fin faktiskt! :)
Har inga bilder från när jag rider henne, men det här är också den ända bilden jag har på henne, x)
Sen så red iallafall jag, Emilia, Alice och Jossan.. Jag började med Mary, sen så red jag Reach, och sen så red jag lite på Freddy och lite på Chackan! :)
Men i början när jag red Mary var hon väldigt springig, det brukar hon vara, men iallafall så tränade jag mycket halvhalter med henne och mycket övergångar från trav till skritt, och sen hoppade jag ngt språng med henne också för det var ett litet hinder framme! x)
Sen så hoppade jag upp på Reach, och hon var riktigt fin! ♥
Här kommer lite bilder! ;) Jag hade ingen kamera, så jag tog mobilen, MEN DET ÄR INGEN KVALITET ALLS, SUDDIGA är dem men man ser att det är en häst iallafall. :)
Som ni ser väldigt dålig kvalitet, men bättre än inget. ( Jag rider lätt på travbilderna )
Sen så red jag Freddy och det gick helt okej, och Chakira! ;)
Freddy ♥
Chakira! :) ♥
Puss!

Frååga

Anonym om Hiss / Diss?:

2 saker!!
du anvander hiss\diss det gor ju capint och dom andra oxo ju...!
2. e det bestamt att du ska hyra en poni elr?? :)

Svar;
1. Japp, jag tycker det är roligt, det är vääääääldigt många bloggar som gör det! ;)
2. Äääh, bestämt kanske jag inte ska säga, men troligtvis så blir det så! Och som det ser ut nu så kommer det bli så jaa. :)
Puss!

Vad tycker NI?

Hej, jag har en fråga till ER, tycker ni att jag ska börja använda soclog.se? Själv tycker jag att det är lättare och bättre osv, men vad tycker NI, kolla in och se vad ni tycker!
jag har en blogg där men jag har inte börjat skriva på den än, du hittar den HÄR.
Puss!

Godmorgon! :)

Godmorgon alla pigga läsare! :) Nu så har jag och Emma typ precis vaknat och liite sega är vi väl.. Haha men iallafall så kommer min pappa och hämtar mig om typ 40 min, så jag får väl rappa på lite, vi har dessutom inte ens kommit upp ifrån sängen, haha :/ Men här kommer det lite bilder från igårkväll sen senare idag kommer det från våran lilla uteritt! ;)
Här kommer dem! :)
Haha, heta vi är asså! x)
Aja, nu så ska jag börja dra mig ur sängen innan pappa kommer! ;)
Puss!

Good night! ;)

Tjenaare morsare påer! Nu så sitter vi här i sängen och är typ heeeeeeeeelt speedade! Haha, inte direkt trötta iallafall, haha! Men vi är inte tröttta och kommer inte sova på ett tag iallafall xD haha, vi har såå roligt värsta flummisarna här, se upp! ;p Haha nej men nu så ska vi "fortsätta att flumma" haha, och jag antar att Emma ska prata med sin "älskling" :) HAH :)
Men vi hörs soetisar! ;)
Puss!

Emma :)

Hej påååååer igen :) Nu har jag och Emma, nyss kommit hem ifrån stallet och nu ligger vi här i sängen och bara laatar oss ;) Det blev en ganska lång ritt, vi red till typ plogvägen, fast den lilla rackaren till ponny var lite envis, haha :) ville inte gå någonstans, fast sen så gick det bättre ;) Vi hade iallafall med oss lite fika osv, trävligt :) Men bilder blev det iallafall, dem kan jag lägga upp ikväll när jag har min dator, eftersom jag just nu sitter vid Fannys dator, (Emmas syster) Taack Fanny ;) Nu så ska jag iallafall vara lite mera social och låta pemmus blogga ;) ♥
Vi hörs senare! :)
Puss!

Lååååångritt :)

Hej på er sötisaar! :) Sitter här vid datan och kollar lite bloggar osv, men snart så ska jag åka till Emma! Vi ska faktiskt rida ut på långriiiiiiitt! Och bilder blir det, promise! ;)

Puss!

Hiss / Diss?

Hej jag hade tänkt att hissa detta shabrak från HV Polo, skulle man kanske införskaffa sig ett sådant til efter sommarlovet när jag ska hyra en ponny? :)
Vad tycker NI, Hiss eller Diss? :)


Puss!

AprilApril!

Hahahahah, jag säger bara ooooups, x) Asså ni fattar inte hur jävla lättlurad jag är.. Först lurar Emma mig och säger att en av deras hundar har fått valpar, jag blev typ asförvånad!! Hon var ju inte ens fet lixom, ahah!! :o Och sen säger mamma, att regeringen har bestämt att barn under 15 år inte får äga en mobil eller prata i telefon?! :o FÖFAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!! Haha, men den tredje gick jag INTE  på. MAHAHAH! Tove sa att vi skulle rida cavaletti, vi skulle egentligen hoppa, haha jag ba APRIL DIN LILLA SKIT! hahaah :)
Men dagens ridpass idag gick väl lite sisådar, jag red tarzan idag igen, jag tänkte också att han behöver lite mera riktig ridning. Som sagt är det bara knattar osv som rider han, han är helt j*vla sjukt oigenomriden! :o Men han försöker väl sitt bästa iallafall, men han har ingen kondis heller, och han orkar inte så mycket heller, men jag ska nog börja rid han nu lite så han får bättre kondis, och att han blir lite mera riden! ;)
Men i början av ridpasset i traven så försökte jag först få honom lösgjord i vänster varv, för där är han riktigt stel, sedan lite i höger och försöka få honom att mjukna lite och inte slänga med huvudet så mycket, vilket att ofta gör, han är väldigt hård i munnen, men väldigt känslig. Aja, sen så tränade vi också på halter, vilket hans starka sida inte heller är, gillar inte riktigt att stå still. Men sen när vi hoppade stora åttan i hela ridhuset så blev han mycket finare och lyssnade mycket mer på mig och koncentrerade sig mera, men han lär säg hela tiden. Vi tränade också lite framdelsvändningar, han var ganska duktig i slutet, han var lite jobbig i början, ville inte riktigt osv.. Men sen lossnade han lite och lyssnade mera på mig och samarbetade, det han inte kunde förut eller kunde kunde han ju men typ inte, aa iallafall så kunde han inte fatta höger galopp, det gick bara inte, men innan jag var i Thailand och en tid innan det så red jag honom ganska mycket för att delvis han skulle kuna fatta höger galopp, det kom en bra bit på vägen faktiskt, sen tillslut kunde jag veta, att om han fattade höger eller vänster igenom med att när han fattade höger så "hoppade" han fram i höger x) gullie ♥ Men nu när jag rider honom nu så fattar han det lätt som en pläätt! Jag vet inte om det är jag eller han som blivit bättre på det? Han var iallafall fin sista språnget, och han fattade rätt galopp efter hindret. Det blir bara att träna den lille rackaren! ♥
Jag älskar dig plutten! ♥ miniminimini älsklingälsklingälskling lovelovelove alltidalltidalltid!





finaste welshponnyögonen ♥



Jag ska fixa nya bilder på han i helgen! I PROMISE, men han ser ju likadan ut älsklingen! ♥
Och imorgon så ska jag rida ut med min kompis långritt! TRO MIG DÅ BLIR DET MYCKET BILDER! x)

Ciao! ♥


Bloglovin!

Hej, jag skulle bli jätteglad om ni ville följa bloggen via bloglovin!


bloglovin'


Ciao! ♥

Godmorgon! :D

Godmorgon! ;) Idag är jag fortfarande lite sjuk, men jag känner mig mycket bättre iallafall, det känns riktigt skönt! Jag får väl se hur det blir med ridningen ikväll, men jag tror jag hasar mig till stallet ändå, är ju trots allt bättre nu än vad jag var i onsdags när jag red, då ska jag väl klara det? :) Men jävlar vad träningsverk jag har! :o Men jag har ju inte ridit på två veckor eftersom jag har vart i Thailand, men ändå! Det blev ingen skola för mig idag vilket är riktigt skönt! ;)
Jag ska försöka få med mig någon som kan fota ikväll, men jag lovar inget. Men man får ju hoppas på det bästa, kanske min tränare kan? Men jag lovar att det iallafall kommer bilder flera gånger annars, vad skulle det vara för mening annars? Bilder är ju något av det roliga man kollar på, på en blogg? Eller vad säger ni? Det tycker jag iallafall, så jag ska försöka att lägga upp så mycket nya och roliga bilder som möjligt! ;)
Nu så ska jag äta lite frukost snart tror jag, känner mig lite hungrig. Men då ses vi då! ;)
bebisen! ♥
Ciao! ♥

Tävling!

Nu är jag med i en tävling på ponilovers! :D
Så jag kör väl på och så får jag hoppas på det bästa. :)
Om ni vill komma direkt till tävlingen så klicka HÄR! ;)


Ciao! ♥

RSS 2.0